Nästa medlemsmöte är årsmötet onsdagen 25 januari 2023.
 

Onsdagen den 7 december besöker vi Forsmark för en träff med VD Björn Linde, samt ett besök på SFR för aktuell info från SKB.
 

Årets julbordsresa med Eckerölinjen är fredag 16 december och det är 85 st anmälda.

Vid medlemsmötet onsdagen 9 november fick vi en rapport från årets revisioner i Forsmark av revisionsledare Kenneth Stensson. Dessutom informerade Kenneth Johansson om aktuellt inom energi/kärnkraft branschen.
 

Den 26 oktober hade vi ett mycket uppskattat studiebesök på JACO i Hargshamn. Vi var 33 st som informerades av företagets ledning, som även guidade oss genom fabriken. JACO är ett blomstrande företag i Östhammars kommun med en rad intressanta projekt. Länk till bilder. 

Vid medlemsmötte 12 oktober fick vi en intressant presentation om Östhammars Hembygdsförening och dess historia av Karl-Fredrik Ingemarsson. 

Söndag 4 september åkte vi (27 st) på en en studieresa till Rhukan i Norge. Det var en lyckad resa med fint väder och där vi fick uppleva en rad intressanta besök. Länk till bilder. 

Vid förra medlemsmötet 20 september informerade Kenneth Johansson om vad som orsakat den försenade uppstarten av Ringhals 4, vi tittade på Jan Blomgrens föredrag ”Så här uppstod elkrisen i Sverige” och via länk från USA berättade Helena Duplantis om ”Resan med Mondo”.
 

Vid medlemsmötet måndagen 22 augusti fick vi en presentation med temat ”Valet klimatet och kriget” om problematiken i dagens elförsörjning av Mattias Lantz Uppsala Universitet, som arbetar i Analysgruppen och ett känt namn inom kärnkraftskretsar och i energidebatten. Länk till presentationen. HÄR.

Årsplan och medlemsregister är uppdaterade. 

Föreningen har skrivit ytterligare en debattartikel i UNT (länk till artiklar).  Minska utsläppen inte kärnkraften

Nya medlemmar: Om du vill gå med i föreningen, så ta kontakt med vår kassör Bertil Horneij på bertilhorneij@yahoo.se eller 070/5208519. 

Vårt medlemsregister kräver lösen för att öppna, lösen meddelas vid medlemsmötet.  

Motionsaktiviteter pågår i form av Pickleball i tennishallen Östhammar på tisdagar 10.00 – 11.00 och badminton på torsdagar 16.00 – 17.00 i Öregrunds sporthall.

 

Medlemsavgift och avgifter för aktiviteter betalas på plusgirokonto 172229-7.