Vi har nu kommit igång med verksamheten efter sommaren. Vid senaste medlemsmötet informerade Hanna Karlsson om senaste nytt från SKB och Mikael Höök Uppsala Universitet gjorde en genomgång av vad begreppet hållbarhet stått för genom tiderna fram till idag då många använder det, men få vet vad det betyder. 

Nästa medlemsmöte på Storbrunn är onsdag den 10 november klockan 13:00 då vi får höra om Forskning om nya reaktorer av Henrik Sjöstrand Uppsala universitet 

24/11              Träff med Björn Linde VD FKA 
14/12              Julbordsresa med Eckerölinjen (inbjudan har skickats ut)

Vi genomförde en höstresa till västkusten 27 till 30 september. Resan var trevlig med fint väder, god mat och intressanta besöksmål. Vi övernattade på Bohusgården i Uddevalla med fin utsikt och vackra omgivningar. Vi gjorde strandhugg från Tanumshede i norra Bohuslän med hällristningar och museum, Hunnebostrand, Smögenbryggan med färska räkor, Lysekil med Havets hus, Tjörnbron, Saabmuseet i Trollhättan och Falbygdens osteria i Falköping. Länk till några osorterade bilder (Västkustresa).

Picknick i Forsmarks bruk genomfördes tisdag 31 augusti. Vädret var bra och vi bjöds på en god lunch. Därefter fick vi en presentation av Forsmarks skola numera Vattenfallgymnasiet, samt en visning av det nybyggda elevboendet. Här kan ni se några bilder från dagen (se länk).

Vi har fått bilder från F2 revision av Josef Nyhlen (se länk).  

Ett alternativt årsmöte via s.k. ”Silent Consent” har genomförts och ett årsmötesprotokoll fastställts (länk till protokoll)

 Nya medlemmar: Om du vill gå med i föreningen, så ta kontakt med vår kassör Bertil Horneij på bertilhorneij@yahoo.se eller 070/5208519. 

Vårt medlemsregister kräver lösen för att öppna, lösen meddelas vid medlemsmötet. 

Motion i form av badminton pågår torsdagar 16.00 – 17.00 i Öregrunds sporthall startar upp igen den 9 september.

Medlemsavgift och avgifter för aktiviteter betalas på plusgirokonto 172229-7.