Verksamheten för 2022 inleddes med årsmöte på Storbrunn tisdag 18 januari. Medlemsavgiften för 2022 fastställdes till 200 kr. Årsmöteshandlingar har skickats via mail till samtliga medlemmar och protokoll från årsmötet kommer inom kort. 

Årsplan och medlemsregister är uppdaterat. Årsplanen är mycket preliminär på grund av gällande corona restriktioner. 

Nästa aktivitet är medlemsmöte den 16 februari 13.00 på Storbrunn, då SKB informerar om senaste nytt och Göran Persson berättar om sina resor på södra halvklotet.  

Vi träffade FKAs VD Björn Lindhe vid ett trivsamt frukostmöte på Forsmarks värdshus den 24 november. Förutom att vi fick aktuell information från verksamheten, så överlämnade vår ordförande Göran Lodin en egentillverkad miniatyr av Forsmarksverken (länk till bilder)

Vid senaste medlemsmötet 10 november informerades vi av Henrik Sjöstrand Uppsala universitet om forskning om nya reaktorer. 

Vi genomförde en höstresa till västkusten 27 till 30 september. Resan var trevlig med fint väder, god mat och intressanta besöksmål. Vi övernattade på Bohusgården i Uddevalla med fin utsikt och vackra omgivningar. Vi gjorde strandhugg från Tanumshede i norra Bohuslän med hällristningar och museum, Hunnebostrand, Smögenbryggan med färska räkor, Lysekil med Havets hus, Tjörnbron, Saabmuseet i Trollhättan och Falbygdens osteria i Falköping. Länk till några osorterade bilder (Västkustresa)

Nya medlemmar: Om du vill gå med i föreningen, så ta kontakt med vår kassör Bertil Horneij på bertilhorneij@yahoo.se eller 070/5208519. 

Vårt medlemsregister kräver lösen för att öppna, lösen meddelas vid medlemsmötet. 

Motion i form av badminton på torsdagar 16.00 – 17.00 i Öregrunds sporthall.  

Medlemsavgift och avgifter för aktiviteter betalas på plusgirokonto 172229-7.